Infor Upgrades

Infor Upgrades

Sinds de recente lancering van Infor 10 ERP overwegen veel Baan en ERP LN gebruikers een upgrade, maar is dit wel de juiste stap voor uw bedrijf?

Baan IV is een robuust ERP product en verreweg de grootste versie van deze software die vandaag de dag wordt gebruikt, maar benut u ook werkelijk alle mogelijkheden?

Met onze kennis van zowel bedrijfsprocessen als van de laatste technologie zijn wij bij uitstek het bedrijf dat u een onpartijdige mening kan geven over uw IT-strategie. Wij bekijken het gebruik van uw huidige applicatie en beoordelen in hoeverre deze uw lopende bedrijfsprocessen ondersteunt. Alleen daarna, stellen wij aan u voor hoe deze applicatie beter zou kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Mocht een upgrade inderdaad de meest passende oplossing zijn, dan is Neustro het aangewezen bedrijf om dit upgrade project uit te voeren. Onze consultants hebben vele upgrade projecten op hun naam staan en zijn bekend met het werken met Baan in al zijn vormen sinds het begin bij Triton.

Naar Onze Engelse website