Infor Ontwikkeling

Infor Ontwikkeling

Als u ervoor gekozen heeft uw Infor 10 ERP, ERP LN of Baan software verder te ontwikkelen door te investeren in de benodigde Tools Development licenties of met een broncode overeenkomst, dan kan Neustro met een snel ontwerp en snelle levering ervoor zorgen dat u het beste voor uw geld krijgt.

Onze mensen kennen Baan en Infor ERP LN van binnen en van buiten. Onze kennis reikt over de gehele breedte van de applicatie. Zodoende kunnen wij u helpen het uiterste uit uw software investering te halen.

De functionaliteit is niet beperkt tot wat u al weet of reeds gebuikt.

Al vele jaren houden wij ons bezig met ontwikkeling. Van de specificatie en ontwikkeling van eenvoudige rapporten tot complexe nieuwe functionaliteiten in nieuwe modules die aansluiten op de specifieke behoeften van een bedrijf of industrietak.

Wij zijn meer dan softwareprogrammeurs – wij gaan graag de uitdaging aan de zaken waar uw bedrijf tegen aan loopt te doorgronden om vervolgens te komen met innovatieve oplossingen. Onze bedrijfsanalisten werken samen met bedrijfsgeoriënteerde ontwikkelaars en samen vormen zij een sterk team dat op zoek gaat naar de oplossing van uw problemen.

Wij begrijpen uw bedrijf en wat u wilt bereiken. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan lange termijn ondersteuning voor uw ontwikkeling omdat omstandigheden en behoeften niet statisch zijn. Wij bieden dag en nacht ondersteuning voor uw bedrijf. Dus u kunt erop rekenen dat welke uitdaging zich ook voordoet, wij een functionaliteit zullen leveren die deze uitdagingen aankan.

De gangbare gedachte is overzeese outsourcing het goedkoopst is. Dat kan zeker zo zijn voor de grotere software projecten. Maar de afstand, tijdverschillen en communicatieproblemen kunnen ervoor zorgen dat het uiteindelijk allemaal veel duurder zal uitpakken dan u van te voren had ingecalculeerd.

Bovendien, onze strategie van software ontwikkeling en het vinden van oplossingen voor uw bedrijf is gebaseerd op drie principes; snelle ontwikkeling, snel terugkoppelen en snelle levering. Hiermee komt u tegemoet aan de behoeften van uw klanten, haalt u het volle uit uw investering en bespaart u uiteindelijk veel geld.

Naar Onze Engelse website