Infor Onderhoudservices

Infor Onderhoudservices

Wat is onze Infor 10 ERP, ERP LN, Baan Onderhoudservice?

Onze onderhoudsservice is bedoeld voor bedrijven die Infor Baan of Infor 10 ERP of Infor ERP LN hebben ingevoerd en hulp nodig hebben bij het dagelijks draaiende houden van het systeem.

Ieder bedrijf is anders en dat geldt ook voor onze onderhoudsservice pakketten!

Indien uw bedrijf IT personeel en een Business Analyst in dienst heeft, kunnen wij hen ondersteunen en daar waar nodig de technische en functionele kennis aanvullen.

Mocht u geen IT afdeling hebben, ook dan kunnen wij voorzien in uw behoeften; op het gebied van het Infor Baan of Infor ERP LN systeem en, indien gewenst, al uw andere IT taken.

Onze Helpdesk wordt bemand door mensen die niet alleen verstand hebben van Baan, maar ook van úw bedrijf. De Helpdesk is telefonisch bereikbaar, per e-mail, of direct via het web. Wij begrijpen dat problemen met het uitgeven van een afleverbon of het invoeren van een verkooporder direct van invloed is op uw service. Dit soort problemen wordt door ons met dezelfde urgentie opgepakt als een technisch probleem.

De helpdesk is open op de uren wanneer u die nodig heeft, zodat u altijd zeker bent van een snelle en goede service.

Om gebruik te maken van diensten zoals een functioneel consult of het schrijven van rapporten,.kiezen veel van onze klanten voor optioneel vooruitbetaalde dagen met een scherp geprijsd uurtarief.

Een onderhoudsservicepakketstelt u in staat de maandelijkse kosten van uw ERP systeem en IT ondersteuning van tevoren vast te stellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u uw IT budget efficiënter inplannen. Wij zijn trots op de kennis en vaardigheden van onze mensen. Ons team bestaat uit een aantal voormalige Baan en Infor werknemers. Daarnaast hebben wij mensen in huis die Triton, Baan IV & V en Infor ERP LN hebben gebruikt, zowel in het bedrijfsleven als professionele consultants voor één van de ‘Grote 4’ adviesbureau’s. In combinatie met hun praktijkervaring uit het bedrijfsleven, kunt u vertrouwen op een professioneel team bestaande uit alleen de allerbeste mensen.

Naar Onze Engelse website