Infor Interim Personeel

Infor Interim Personeel

• Infor 10 ERP Baan Technical Analyst
• Infor 10 ERP Baan Business Analyst
• Infor 10 ERP Baan IT Manager

Wanneer iemand van uw IT team besluit te vertrekken en u op zoek moet naar een andere werkgever, is het vaak moeilijk om snel iemand te vinden die meteen dit gat kan opvullen.

Neustro leent interim personeel uit dat helemaal thuis is in Baan. Zo bent verzekerd van een goede continuïteit, zodat u op zoek kunt gaan naar een andere vaste medewerker. Onze mensen kennen Baan en Infor ERP LN van binnen en van buiten. Onze kennis reikt over de gehele breedte van de applicatie. Zodoende kunnen wij u helpen het uiterste uit uw software investering te halen. De functionaliteit is niet beperkt tot wat u al weet of reeds gebuikt.

Ons personeel bestaat zonder uitzondering uit zeer ervaren gebruikers, die hun ervaring hebben opgedaan in de echte wereld en daarom begrijpen wat belangrijk is voor uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ze begrijpen hoe men bij uw bedrijf te werk gaat en bieden pragmatische en onderbouwde ondersteuning op maat aan uw eindgebruikers.

Wij zijn trots op de kennis en vaardigheden van onze mensen. Ons team bestaat uit een aantal voormalige Baan en Infor werknemers. Daarnaast hebben wij mensen in huis die Triton, Baan IV & V en Infor ERP LN hebben gebruikt, zowel in het bedrijfsleven als professionele consultants voor één van de ‘Grote 4’ adviesbureau’s. In combinatie met hun praktijkervaring uit het bedrijfsleven, kunt u vertrouwen op een professioneel team bestaande uit alleen de allerbeste mensen.

Ons personeel heeft gewerkt op posities in gerenommeerde bedrijven. Dezelfde posities die wij als bedrijf vandaag de dag ondersteunen. Zij weten daarom als geen ander welke kernvaardigheden er op dit soort posities vereist zijn. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat alles in uw bedrijf vlekkeloos blijft verlopen, terwijl u op zoek bent naar een vaste invulling van de vacature. Bovendien, als grootste en onafhankelijke Infor Baan bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, kennen wij, of hebben reeds gewerkt met, de beste mensen die op arbeidsmarkt te krijgen zijn. Wij kunnen u dus als geen ander helpen en adviseren met het vinden van de beste kandidaat voor uw vacature.

Ons interim personeel maakt deel uit van een organisatie van mensen die dagelijiks talloze bedrijven in het gebruik van Infor Baan ondersteunen. Hierdoor staan zij dus nooit alleen en daar waar nodig kan een team van specialisten bijspringen om iedere kwestie voor u op te lossen en iedere nieuwe kans aan te grijpen. Bovendien beperkt onze service zich niet enkel tot Infor Baan, ook andere IT kwesties kunnen wij voor u oplossen.

Bij een ZZPer zit u vaak vast aan een opdrachtovereenkomst voor een bepaalde termijn, vaak ook nog op full time basis. Neustro Interim biedt u interim oplossingen op maat. Zodra u een permanente invulling van de vacature heeft gevonden, eindigt de samenwerking. Ook kunnen wij, indien gewenst, part-time personeel leveren.

Wellicht bent u op zoek naar tijdelijk interim personeel, om een vakantieperiode te overbruggen, een zwangerschapsverlof, of het is even extra druk op uw IT afdeling. Wij van Neustro bieden de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Wij zijn echter geen recruitment consultancy. Wij brengen dus geen grote commissies in rekening voor het vinden van een kandidaat. Ons doel is niet het zo snel mogelijk plaatsen van zoveel mogelijk personeel, waarbij eventuele geschiktheid van de kandidaat ondergeschikt is, of zelfs buiten beschouwing wordt gelaten. Wat wij wel bieden is kundig personeel, voor een bepaalde periode, tegen een redelijke prijs, voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Naar Onze Engelse website