Infor Consulting

Infor Consulting

Door te kiezen voor Neustro voor uw Infor 10 ERP, ERP LN of Baan consulting, biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van een team van consultants met een jarenlange ervaring met het Infor Baan product. Ervaring die niet (alleen) is verkregen door het helpen van klanten, maar vooral ervaring uit de praktijk uit het bedrijsleven, door te werken bij bedrijven die Infor Baan daadwerkelijk gebruiken.

Onze mensen kennen Baan en Infor ERP LN van binnen en van buiten. Onze kennis reikt over de gehele breedte van de applicatie. Zodoende kunnen wij u bijstaan het uiterste uit uw software investering te halen. De functionaliteit is niet beperkt tot wat u al weet, of reeds gebuikt. Ook als u een oudere versie van Baan IV & V heeft, zult u merken dat wij meer kennis in huis hebben dan de meeste andere bedrijven.

Wij begrijpen dat de meeste gebruikers gewend zijn om met oudere versies werken. Daarom staan wij voor u klaar om meer uit de oudere versies the halen, in plaats van u ervan te overtuigen om naar een nieuwere versie over te stappen.

Wij zijn trots op de kennis en vaardigheden van onze mensen. Ons team bestaat uit een aantal voormalige Baan en Infor werknemers. Daarnaast hebben wij mensen in huis die Triton, Baan IV & V en Infor ERP LN hebben gebruikt, zowel in het bedrijfsleven, als in de positie van professioneel consultant voor één van de ‘Grote 4’ adviesbureaus. In combinatie met hun praktijkervaring uit het bedrijfsleven, kunt u dus vertrouwen op een professioneel team, bestaande uit alleen de allerbeste mensen.

Wij draaien al een aardige tijd mee in de wereld van Infor Baan. Zodoende hebben wij een goed beeld van de verschillende manieren waarop deze software kan worden gebruikt. Wij kunnen u dus niet alleen maar adviseren in hoe u de software werkt, maar vooral ook wat de beste manier is om de sotware in the praktijk toe te passen.

Bovendien zijn wij een onafhankelijk bedrijf en kunnen wij u daarom eerlijk en zonder dubbele agenda informeren over de sterke en zwakke punten van uw huidige software. Wij zullen dus nooit zeggen dat uw software slecht werkt, of adviseren dat u uw probleem kunt oplossen met een upgrade, tenzij dit ook daadwerkelijk zo is.

Wij zijn het grootste, onafhankelijke Infor Baan bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en begeleiden een groot aantal Baan en Infor ERP gebruikers over de hele wereld. Wij hebben meer dan voldoende kennis in huis om u bij elke probleem te helpen en al u vragen te beantwoorden Voor sommige van onze klanten zijn wij ook de Afdeling IT en zorgen wij dus niet alleen voor hun bedrijfssysteem, maar onderhouden en ondersteunen wij de gehele IT, van ERP tot desktop. Onze kennis beperkt zich daarom dus niet alleen tot het beantwoorden van vragen op het gebied van Infor Baan. Ons breed pakket aan kennis en vaardigheden brengt oplossingen die veel verder reiken dan de standaard functionaliteit.

Wij zijn van mening dat onze adviesopdracht niet eindigt op het moment dat wij bij u de deur weer uitlopen. Wij hechten eraan dat wij écht iets voor uw bedrijf kunnen betekenen. Mocht het zo zijn dat wij u helpen bij de vragen die zijn gerezen na onze on-site activitieiten, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar.

Onze Helpdesk wordt bemand door mensen die niet alleen verstand hebben van Baan, maar ook van úw bedrijf. De Helpdesk is telefonisch bereikbaar, per e-mail, of direct via het web. Wij begrijpen dat problemen met het uitgeven van een afleverbon of het invoeren van een verkooporder direct van invloed is op uw service. Dit soort problemen wordt door ons met dezelfde urgentie opgepakt als een technisch probleem.

Wij zijn goedkoper dan alle andere Infor Baan adviesbureau’s in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn scherper geprijsd dan die grote outsourcing organisaties, omdat wij ons niet blindstaren op winstmarges bij alles wat we doen. Wij hebben als bedrijf een alomvattende benadering en brengen daarmee een niveau van service dat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant en dit alles voor zeer concurrerende prijs.

Bovendien zijn wij geen bedrijf dat het moet, of wellicht nog beter gezegd; wilhebben van de verkoop van grote partijen software. Wij verdoen u en onze kostbare tijd niet met het proberen te verkopen van meer licenties dan u nodig zou hebben of met het oplossen van problemen die u helemaal niet heeft. Het is enige wat wij proberen te doen is u helpen alles te halen uit de software te halen die u reeds heeft.

Naar Onze Engelse website